Для вразливих категорій українців з деокупованих територій Харківщини, де велись бойові дії працює проєкт “Warm for Winter” (W4W) “Тепло для зими”

Джерело:  Карітас Харків

Для вразливих категорій українців з деокупованих територій Харківщини, де велись бойові дії працює проєкт “Warm for Winter” (W4W) “Тепло для зими”.

Від початку холодів “Карітас Харків” проводить збір заявок мешканців Харківської області, які постраждали від бойових дій та були окуповані на екстрену та стабілізаційну грошову допомогу у рамках проекту “Warm for Winter” (W4W) “Тепло для зими”.

Увага!

Зареєструватися можуть виключно наступні вразливі категорії з деокупованих територій Харківщини:

⦁ Самотня матір/батько чи опікун неповнолітніх дітей (мають бути підтверджуючі документи).

⦁ Вагітна жінка чи годуюча матір з дітьми віком до трьох років (мусить бути підтверджуюча медична карта про вагітність, свідоцтво про народження).

⦁ Людина з важкими захворюваннями (за підтверджуючим документом) Важким захворюванням визнається: будь-яка хвороба, яка обмежує фізичні та психічні можливості та потребує високовартісного лікування, яке не покривається доходом родини.

⦁ Люди з інвалідністю (1, 2 група та інвалідність з дитинства за підтверджуючим документом).

⦁ Самотні люди похилого віку (60+) (домогосподарство, яке складається з одного або двох осіб, які не мають підтримки рідних).

⦁ Багатодітні сім’ї з (хто має трьох чи більше неповнолітніх дітей) (за підтверджуючими документами).

Також наші спеціалісти зможуть надати Вам психологічну допомогу для забезпечення стабільного емоційного стану, зможуть надати кризову консультаційну допомогу та допоможуть налагодити соціальні зв’язки в громаді.

Відповідний працівник проєкту забезпечить соціальний супровід, представництво інтересів, допоможе отримати чи відновити документи, зможе надати первинну юридичну консультацію.

На жаль, кількість виплат обмежена!

Подати заявку можна лише в робочі дні з понеділка по п’ятницю від 9-30 до 16-00 за телефоном: 0-800-336-734.

Зважайте, що внаслідок постійно великої кількості звернень, лінії перевантажені, додзвонитись досить складно!

Просимо зважати, що формлення документів не гарантує отримання допомоги!

Дякуємо за розуміння!

#Карітас_Харків #W4W #Тепло_для_зими #Харківщина