Приємно здивований! Видавництво “Юркнига” зробило те, що 32 роки не змогла зробити система військової…

Джерело:  БУТУСОВ ПЛЮС

Приємно здивований! Видавництво "Юркнига" зробило те, що 32 роки не змогла зробити система військової...

Приємно здивований! Видавництво "Юркнига" зробило те, що 32 роки не змогла зробити система військової освіти України – видало українською мовою одну з кращих у світі книг про тактику штурмових дій піхоти. «Піхота наступає» написана одним з кращих командирів піхотних батальйонів германської армії Першої світової війни – Ервіном Роммелем.

Роммель став фельдмаршалом під час Другої світової, але книга була написана та стала відомою після Першої світової, коли Роммель став начальником піхотної школи, і зробив книгу для розвитку тактичного мислення та усвідомлення психології піхотного бою серед курсантів. Це досі один із бестселерів військової науки, який рекомендується в усіх навчальних закладах НАТО для обов’язкового читання.

Добре, що тепер ця книга видана українською, принципи піхотної тактики за останні сто років не змінились. Варто, щоб такі книги читали в першу чергу командири, особливо старші офіцери та генерали. Такі речі корисні для особистого розвитку та усвідомлення логіки піхотної війни.