❗️❗️Планували взяти Вовчанськ за 2 дні! Вчора у місті Вовчанськ росіяни здійснили танкову атаку, у місто зайшли два танки

Джерело:  Харків 1654 | Місто-герой 🇺🇦

❗️❗️Планували взяти Вовчанськ за 2 дні!

Вчора у місті Вовчанськ росіяни здійснили танкову атаку, у місто зайшли два танки

❗️❗️Планували взяти Вовчанськ за 2 дні!

Вчора у місті Вовчанськ росіяни здійснили танкову атаку, у місто зайшли два танки. Вони були швидко знищені вогнем артилерії, мінометів та ударних дронів усіх підрозділів, які зосереджені у Вовчанську. Відео викладено в інтернеті.

Також у Вовчанську був захоплений полонений зі складу 138-і мотострілецької бригади ЗС РФ Андрей Юргенс, який повідомив, що його бригада спільно з 25-ю мотострілецькою бригадою мали завдання захопити Вовчанськ «за два дня». Відео буде викладено в інтернеті. У місті та околицях відбулись бої з російською піхотою, усі атаки відбиті. Але ворог продовжує накопичуватись у Вовчанську та намагається видавити наші війська. Однак центральний квартал Вовчанська продовжує оборонятись українськими воїнами.

В районі Вовчанська українська оборона значно посилена, удари по ворогу стають більш ефективними. Росіяни не можуть вибити наші війська з позицій у місті та на його околицях.

Російський наступ на північній Харківщині фактично зупинений. Ударні російські угруповання зазнали втрат, але поки ще не розгромлені, і важкі бої на знищення продовжуються.

🔖Юрій Бутусов